לימון רולדה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, גרידת לימון, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: רולדה לימון, רולדת קוקוס לימון, ו רולדת מרנג שקדים ולימון.
הוראות
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף. מיץ לימון בקערה. מניחים מסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
2
מערבבים את שאר החומרים בסיר כבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מניחים על אש בינונית-נמוכה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהם עבים מספיק כדי לצפות את גב הכף, 7 עד 10 דקות. לא להרתיח.
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים לקערה. מחק מוצקים. מכסים קערה בניילון נצמד, לוחצים על המשטח. מצננים עד ליציבות, לפחות 4 שעות. (יכול להתבצע עד 5 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל 375 ו. מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת 15 על 10 1/2 אינץ 'עם קלף, ומאפשרים לקצוות להיתלות על ידי 2 אינץ' בקצוות קצרים. ערפל עם תרסיס בישול; אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
להקציף קמח, אבקת אפייה ומלח לשילוב. בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית - גבוהה, מקציפים ביצים, סוכר ותמציות עד לסמיכות, כ -5 דקות. מנפים מעל מחצית מתערובת הקמח; מקפלים פנימה בעדינות. חזור על הפעולה עם תערובת הקמח שנותרה. מקפלים פנימה חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
מורחים את הבלילה באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
הסר לרשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
6
הפעל סכין סביב קצוות העוגה; תן להתקרר 5 דקות. מנפים 1 1/2 כף. סוכר קונדיטורים מעל עוגה; מכסים במגבת נקייה. הגדר גיליון אפייה על גבי מגבת; הפוך עוגה על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סכין
7
הסר גיליון. בעדינות לקלף קלף.
8
מפזרים עוגה עם סוכר הקונדיטורים שנותר. חתוך קצוות חדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
9
מגלגלים עוגה עם מגבת, החל מ 1 סוף קצר.
מרכיבים שתצטרך
גלול
10
מניחים על מתלה, בצד התפר כלפי מטה.
11
בואו להתקרר במשך 15 דקות.
12
הפוך ציפוי: באמצעות מערבל חשמלי, היכו חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור, על 1 דקה. לגרד את הקערה. עם מיקסר על נמוך, מקציפים פנימה גבינת שמנת עד שלא נותרו גושים, כ -2 דקות. (אל תגזים.) מערבבים פנימה גרידה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציפוי
וניל
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
13
בעדינות לפרוש עוגה.
14
מורחים עם 1 כוס מילוי, משאיר גבול 1 אינץ ' ב 1 של הקצוות הקצרים. (יהיה לך מילוי שנשאר; כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
מורחים
15
רול עוגה לגבות, החל בסוף עם מילוי סומק לקצה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
16
מעבירים לפלטה, בצד התפר כלפי מטה.
17
מורחים ציפוי מכל הצדדים. מכסים בניילון נצמד; במקרר לפחות 1 שעה.
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות את פריץ ווינדיש היימרסהיימר רוטנפלס דורנפלדר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד