קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

רולדה לימון

רולדה לימון
לימון רולדה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, גרידת לימון, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: רולדה לימון, רולדת קוקוס לימון, ו רולדת מרנג שקדים ולימון.

הוראות

1
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף. מיץ לימון בקערה. מניחים מסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מערבבים את שאר החומרים בסיר כבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים על אש בינונית-נמוכה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהם עבים מספיק כדי לצפות את גב הכף, 7 עד 10 דקות. לא להרתיח.
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים לקערה. מחק מוצקים. מכסים קערה בניילון נצמד, לוחצים על המשטח. מצננים עד ליציבות, לפחות 4 שעות. (יכול להתבצע עד 5 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל 375 ו. מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת 15 על 10 1/2 אינץ 'עם קלף, ומאפשרים לקצוות להיתלות על ידי 2 אינץ' בקצוות קצרים. ערפל עם תרסיס בישול; אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להקציף קמח, אבקת אפייה ומלח לשילוב. בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית - גבוהה, מקציפים ביצים, סוכר ותמציות עד לסמיכות, כ -5 דקות. מנפים מעל מחצית מתערובת הקמח; מקפלים פנימה בעדינות. חזור על הפעולה עם תערובת הקמח שנותרה. מקפלים פנימה חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מורחים את הבלילה באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
הסר לרשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
הפעל סכין סביב קצוות העוגה; תן להתקרר 5 דקות. מנפים 1 1/2 כף. סוכר קונדיטורים מעל עוגה; מכסים במגבת נקייה. הגדר גיליון אפייה על גבי מגבת; הפוך עוגה על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
7
הסר גיליון. בעדינות לקלף קלף.
8
מפזרים עוגה עם סוכר הקונדיטורים שנותר. חתוך קצוות חדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
9
מגלגלים עוגה עם מגבת, החל מ 1 סוף קצר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
מניחים על מתלה, בצד התפר כלפי מטה.
11
בואו להתקרר במשך 15 דקות.
12
הפוך ציפוי: באמצעות מערבל חשמלי, היכו חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור, על 1 דקה. לגרד את הקערה. עם מיקסר על נמוך, מקציפים פנימה גבינת שמנת עד שלא נותרו גושים, כ -2 דקות. (אל תגזים.) מערבבים פנימה גרידה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
13
בעדינות לפרוש עוגה.
14
מורחים עם 1 כוס מילוי, משאיר גבול 1 אינץ ' ב 1 של הקצוות הקצרים. (יהיה לך מילוי שנשאר; כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
15
רול עוגה לגבות, החל בסוף עם מילוי סומק לקצה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
16
מעבירים לפלטה, בצד התפר כלפי מטה.
17
מורחים ציפוי מכל הצדדים. מכסים בניילון נצמד; במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
18
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
19
מקשטים בתותים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3(חוֹרֶף)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר, חתוכה לחתיכות3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3largesביצים, מכותביצים, מכות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,אבקת ג'לטיןאבקת ג'לטין11 קילו קישואים,תמצית לימוןתמצית לימון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים11 קילו קישואים,גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח283(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)תותים, חצוי, אופציונליתותים, חצוי, אופציונלי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, לחתוך לקוביות(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, לחתוך לקוביות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות את פריץ ווינדיש היימרסהיימר רוטנפלס דורנפלדר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד