פרושוטו ומוצרלה ממולאים עוף ברוטב יין לבן כתום
אם יש לכם פרושוטו, חמאה, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 25%. נסו רוטב Beurre Blanc כתום למאכלי ים, אספרגוס עטוף Prosciutto עם Beurre Blanc, ו מאהי-מאי עם רוטב Beurre Blanc כתום (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוף הממולא: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בזהירות לחתוך חריץ לאורך קצה החלק העבה ביותר של כל חזה עוף כדי ליצור כיס. דברים פרוסה של מוצרלה פרושוטו ו 1-אונקיה לתוך כל אחד, מאובטח עם קיסמים לפי הצורך, ומניח על תבנית אפייה. מתבלים במלח ופלפל ומברישים בשמן זית.
מניחים בתנור וצולים עד מזלג מכרז על 45 עד 50 דקות.
מערבבים את מיץ תפוזים ויין בסיר ומבשלים על חום בינוני עד מופחת בחצי נפח. מערבבים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה עדינה, ומאפשרים להפחית ולעבות על אש נמוכה. מערבבים פטרוזיליה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
הסר קיסמים מעוף ומניח על צלחת הגשה.
לטאטא חמאה לרוטב רק לפני ההגשה, ורוטב רסס סביב ושוב את העוף.