פרושוטו-פרמזן קשיות
פרושוטו-פרמזן קשיות עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם בצק עלים, פרמזן, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרמזן קשיות, גבינת פרמזן, ו קשיות שום פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
קמח משטח עבודה ומערוך. הגדר בצק עלים על פני השטח, מפזרים קלות עם קמח, להתגלגל החוצה לתוך מלבן על 8 ב. ב-12. ו-1/8 בפנים. עבה. מסדרים מאפה כך שהוא אופקי הקצוות לקצץ אפילו.
מכסים חצי מאפה שמאל עם שכבה 1 של פרושוטו. באמצעות rasp או פומפיה תיבת, מגררים דק שפע של פרמזן על פרושוטו.
מברשת ימינה חצי מאפה עם ביצה לשטוף ולקפל מעל פרושוטו ופרמזן, כמו סגירת ספר.
מפזרים העליון עם קמח להתגלגל החוצה לתוך מלבן גדול כמעט כמו זה שהתחלת עם. מכסים חצי מאפה בשכבה נוספת של פרושוטו פרוסות ופרמזן מגוררת ומברישים את החצי השני עם שטיפת ביצים. מקפלים ביצים וחצי לגלגל עם הסיכה כמה פעמים לאטום.
עם סכין חדה, לחתוך מאפה לאורך לתוך 1/3-in.- רצועות רחבות. לסובב כל רצועה באופן רופף כמה פעמים ולשים על תבנית אפייה ungreased (לדחוף את הקצוות על הסדין כדי לשמור על קש מן untwisting; ייתכן שיהיה עליך 2 גיליונות). טפיחה צמרות של רצועות קלות עם ביצה לשטוף.
אופים קשיות עד בינוני חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
תן מגניב 1 דקה, ואז לשחרר בעדינות מן הסדין עם מרית.