מתכון הקיץ קרבונרה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 35 דקות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 630 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, דלעת קיץ, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קיץ קרבונרה, קיץ ירקות קרבונרה, ו שרימפס קיץ ופסטה תירס מתוק קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הבצל, הדלעת, הקישואים והשום בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 תפוז, גרידה
סכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים עגבניות; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
הסר ושמור על חום.
4
מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים ביצים למחבת. מבשלים ומערבבים עד שתערובת הביצים מצפה כף מתכת ומגיעה ל -160 גרם (התערובת תיראה כמו ביצה מוקצפת רכה).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מסננים ספגטי ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)