פרחי בצל Cajun
פרחי בצל Cajun עשויים להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 478 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם בירה, מלח, רוטב ראנץ', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טבעות בצל Cajun פריכות, טבעות בצל Cajun ' Rajun, ו סלט בצל ומלפפון Cajun (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים תנור ברזל יצוק גדול הולנדי עם מספיק שמן בוטנים כדי לכסות לחלוטין בצל על ידי 1 אינץ'.
מחממים את השמן ל 350 מעלות f מעל חום בינוני. חותכים קצה העליון של בצל, אבל לא להפריע את קצה השורש בעדינות לקלף את העור החיצוני. עם סכין קילוף, החל 1/2 אינץ 'מתחתית הבצל, לחתוך לחלק העליון של בצל ולהמשיך במרווחים של 1/4 אינץ' עד בצל הוא פרוס כל הדרך מסביב (כמו פרח אמא). בעדינות לנער כל בצל כדי לפתוח את" עלי הכותרת " יותר. בעדינות להרים בצל כפית הבלילה על בצל להבטיח כל חלק מצופה, ואז בעדינות לאפשר לנקז מעט. בזהירות למקם בצד שורש בצל למטה לתוך המחבת של שמן חם ולאפשר לו לבשל עד חום בהיר בצבע, על 5 עד 8 דקות.
הסר בצל עם כפית מחוררת ולהשתמש בסכין כדי לפרק עלי כותרת כי הם תקועים יחד.
מניחים בצל בחזרה לתוך השמן אבל הפעם בצד העליון למטה. כאשר הבצל הופך חום זהוב, על 5 דקות, להסיר אותו עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. חזור עם הבצלים שנותרו. לנער בצל עם תיבול Cajun ומגישים עם רוטב החווה כמו רוטב טבילה.
לטאטא יחד בירה, קמח ותבלינים; בואו לשבת על הדלפק במשך כמה שעות.