קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פרי הדר סמיפרדו

פרי הדר סמיפרדו
הדר סמיפרדו הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, גרידת לימון, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סמיפרדו נוגט שקדים עם רוטב שוקולד מריר (סמיפרדו אל טורון), שרי סמיפרדו, ו חלת דבש סמיפרדו.

הוראות

1
ריססו תבנית כיכר מתכת בגודל 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס נון-סטיק. מרפדים את התבנית בניילון, ומאפשרים לעודף לתלות מעל הקצוות והדפנות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
שלב את עוגיות האמרטי הכתושות והחמאה המומסת. מכניסים לתבנית המרופדת ולוחצים כלפי מטה למיצוק ויוצרים קרום.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הקציפו 1/2 כוס מהסוכר, החלמונים, מיץ הלימון, מיץ הליים, הלימונצ ' לו והמלח בקערת מתכת גדולה לתערובת. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לימונצ ' לולימונצ ' לו
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מקציפים את תערובת הביצים עד שהיא סמיכה וקרמית, ומדחום המוחדר לתערובת רושם 160 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות. מכניסים את קערת הרפרפת לקערה אחרת של מי קרח להתקרר לחלוטין. מערבבים פנימה את הגרידה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת ואת יתרת 1/4 כוס הסוכר בקערה גדולה אחרת עד שנוצרות פסגות יציבות. בעזרת מרית גומי גדולה, לקפל בעדינות את הקצפת לתוך פודינג. כף את התערובת על הקרום המוכן. מקפלים את הניילון התלוי מעל הרפרפת ומקפיאים עד להקפאה, לפחות 8 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
קפלו את ניילון הניילון. הופכים את הסמיפרדו על מגש ומקלפים את הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
חותכים את הסמיפרדו לפרוסות בגודל 1 אינץ ' ומפזרים עוגיות אמרטי כתושות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

סמיפרדו בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.