פרי הדר סמיפרדו
הדר סמיפרדו הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, גרידת לימון, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סמיפרדו נוגט שקדים עם רוטב שוקולד מריר (סמיפרדו אל טורון), שרי סמיפרדו, ו חלת דבש סמיפרדו.
הוראות
ריססו תבנית כיכר מתכת בגודל 9 על 5 על 3 אינץ ' עם תרסיס נון-סטיק. מרפדים את התבנית בניילון, ומאפשרים לעודף לתלות מעל הקצוות והדפנות.
שלב את עוגיות האמרטי הכתושות והחמאה המומסת. מכניסים לתבנית המרופדת ולוחצים כלפי מטה למיצוק ויוצרים קרום.
הקציפו 1/2 כוס מהסוכר, החלמונים, מיץ הלימון, מיץ הליים, הלימונצ ' לו והמלח בקערת מתכת גדולה לתערובת. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים).
מקציפים את תערובת הביצים עד שהיא סמיכה וקרמית, ומדחום המוחדר לתערובת רושם 160 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות. מכניסים את קערת הרפרפת לקערה אחרת של מי קרח להתקרר לחלוטין. מערבבים פנימה את הגרידה.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת ואת יתרת 1/4 כוס הסוכר בקערה גדולה אחרת עד שנוצרות פסגות יציבות. בעזרת מרית גומי גדולה, לקפל בעדינות את הקצפת לתוך פודינג. כף את התערובת על הקרום המוכן. מקפלים את הניילון התלוי מעל הרפרפת ומקפיאים עד להקפאה, לפחות 8 שעות או עד 3 ימים.
קפלו את ניילון הניילון. הופכים את הסמיפרדו על מגש ומקלפים את הניילון.
חותכים את הסמיפרדו לפרוסות בגודל 1 אינץ ' ומפזרים עוגיות אמרטי כתושות ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
סמיפרדו בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.