פריזה, בייקון, וסלט גבינת עיזים
פריזה, בייקון, סלט גבינת עיזים נטול גלוטן, ו ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 129 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח כשר, חרדל דיז'ון, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פריזי וירוק תפוחים עם טוסטים גבינת עיזים, סופלה גבינת עיזים בכוס פילו עם סלט פריזה, ו סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי.
הוראות
טוסט האגוזים במחבת גדולה ויבשה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות.
חותכים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ ולהוסיף למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
לטאטא את השמן, חרדל, מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל בקערה בינונית. לקרוע את הפריזי לחתיכות קטנות ולמקם בקערת הגשה.
מוסיף את הבייקון, אגוזים, גבינת עיזים. זרוק את הסלט עם הרוטב.
הערה: כדאי להוציא יותר עבור frise, כי זה לא לנבול בקלות. אבל אתה יכול גם לערבב את זה עם פחות יקר endive מתולתל או עולש. כדי לשרת 30 אנשים, להכפיל את המתכון הזה, אבל להפריש מחצית ההלבשה והירוקים לאורחים מאוחרים.