קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

פריזר קינמון-לחמניות פירות

פריזר קינמון-לחמניות פירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קינמון פרי מקפיא. והוא מספק כ 24 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, לחמניות חצי סהר מקפיא, ו ארוחת ערב במקפיא לחמניות בשתי דרכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלב 1/2 ו-5 המרכיבים הבאים (1/2 כוס חלב דרך ביצה). כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
2
מוסיפים 3 1/2 כוסות קמח לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כדי להכין מילוי, לשלב סוכר חום, צימוקים, משמשים מיובשים, פקאנים קצוצים, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
5
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 18 x 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מברשת 2 כפות חמאה מומסת על בצק; מפזרים 1 1/2 כוסות מילוי, משאיר גבול 1/2 אינץ'. החל עם צד ארוך, להפשיל ג ' לי רול אופנה, לצבוט תפר לאטום (לא לאטום את הקצוות של רול).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
7
מניחים חתיכה ארוכה של חוט דנטלי מתחת לבצק 3/4 אינץ ' מקצה הגליל. קצוות מוצלבים של חוט דנטלי על גבי גליל; לאט למשוך קצוות לחתוך דרך הבצק. חזור על הליך לעשות 24 לחמניות. מעיל 2 (9 אינץ') מרובע לסכל מחבתות אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מפזרים 1/2 כוס מילוי לתוך החלק התחתון של כל מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים 12 לחמניות, לחתוך את הצדדים, בכל מחבת. לכסות ולתת עלייה 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
לחשוף לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
12
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה. הפוך על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר 2 כפות חלב, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
חלבחלב
14
טפטוף על לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
15
להקפיא Unbaked
16
לחמניות: להכין מתכון באמצעות חיתוך הבצק לתוך 24 לחמניות, הצבת מחבתות, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. מכסים בניילון נצמד. לעטוף בחוזקה עם נייר כסף כבד. חנות במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
17
כדי להכין קפוא Unbaked
1
הסר לחמניות במקפיא, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. לחשוף ולאפות ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור