פריזר קינמון-לחמניות פירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קינמון פרי מקפיא. והוא מספק כ 24 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, לחמניות חצי סהר מקפיא, ו ארוחת ערב במקפיא לחמניות בשתי דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלב 1/2 ו-5 המרכיבים הבאים (1/2 כוס חלב דרך ביצה). כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 1/2 כוסות קמח לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
כדי להכין מילוי, לשלב סוכר חום, צימוקים, משמשים מיובשים, פקאנים קצוצים, וקינמון.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 18 x 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מברשת 2 כפות חמאה מומסת על בצק; מפזרים 1 1/2 כוסות מילוי, משאיר גבול 1/2 אינץ'. החל עם צד ארוך, להפשיל ג ' לי רול אופנה, לצבוט תפר לאטום (לא לאטום את הקצוות של רול).
מניחים חתיכה ארוכה של חוט דנטלי מתחת לבצק 3/4 אינץ ' מקצה הגליל. קצוות מוצלבים של חוט דנטלי על גבי גליל; לאט למשוך קצוות לחתוך דרך הבצק. חזור על הליך לעשות 24 לחמניות. מעיל 2 (9 אינץ') מרובע לסכל מחבתות אפייה עם ספריי בישול.
מפזרים 1/2 כוס מילוי לתוך החלק התחתון של כל מחבת.
מניחים 12 לחמניות, לחתוך את הצדדים, בכל מחבת. לכסות ולתת עלייה 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה. הפוך על מגש הגשה.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר 2 כפות חלב, ערבוב עד חלקה.
לחמניות: להכין מתכון באמצעות חיתוך הבצק לתוך 24 לחמניות, הצבת מחבתות, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. מכסים בניילון נצמד. לעטוף בחוזקה עם נייר כסף כבד. חנות במקפיא עד 2 חודשים.
הסר לחמניות במקפיא, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. לחשוף ולאפות ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה.