קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

פריחת גבינת פסטו

פריחת גבינת פסטו
פריחת גבינת פסטו היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי בזיליקום, צנוברים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פריחת דלעת ממולאת שרימפס ופסטו, שלוש פריחת דלעת ממולאת גבינה, ו גבינת עיזים-פריחת דלעת ממולאת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים קערה בינונית בניילון נצמד ומשאירים מספיק כיסוי לכיסוי החלק העליון. שומרים 3 פרוסות מהפרובולון, מרפדים את תחתית הקערה ואת דפנות הקערה בפרובולון שנותר, חופפים את הפרוסות. לשכבת גבינת השמנת מעבדים את גבינת השמנת, הפיסטוקים ו -1 משיני השום במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה; מגרדים את התערובת לקערה ומניחים בצד. לשכבת הפסטו מעבדים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, הצנוברים ושן השום שנותרה במעבד המזון עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים את המלח והפלפל בשמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פרובולוןפרובולון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כשהמכונה פועלת, מוסיפים את השמן בזרם דק. מגרדים את התערובת הזו לקערה שנייה ומניחים בצד. לשכבת העגבניות מסננים את העגבניות ושומרים את השמן. מחית את העגבניות עם כמות קטנה מהשמן השמור במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים מעט מתערובת גבינת השמנת על פרוסות הגבינה המצפות את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שכבו בקערה את תערובת הפסטו, מחצית מתערובת גבינת השמנת שנותרה, תערובת העגבניות המיובשות ואז תערובת גבינת השמנת שנותרה. מכסים בפרובולון שנותר. קירב את שולי הניילון יחד מעל החלק העליון ואבטח בעזרת עניבת טוויסט. להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פרובולוןפרובולון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את הניילון והפוך את התבנית על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מגישים עם קרקרים למסיבה. זה ישמור במקרר עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה