פריחת סקווש פריך מלא חזיר משך ריקוטה
פריחת סקווש פריך מלא חזיר משך וריקוטה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך רוטב ברביקיו, דבש, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פריחת סקווש ממולאת בריקוטה, פריחת סקווש עם פימנטו ריקוטה, ו פריחת סקווש מטוגנת ממולאת בריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הריקוטה במסננת מרופדת עם cheesecloth מעל קערה ולתת ניקוז במקרר לפחות 2 שעות. זרוק נוזל.
מערבבים את הריקוטה המתוחה וחזיר קרוע בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
ממלאים כל פריחת סקווש בתערובת גבינת החזיר ומסובבים את החלק העליון של הפריחה כדי לאבטח את המילוי תוך טיגון.
למלא סיר גדול, כבד באמצע הדרך עם שמן וחום על הכיריים עד שהטמפרטורה מגיעה 360 מעלות F.
לדלות כל פריחת סקווש מלאה בבלילה האורז מעיל לחלוטין. מטגנים את פריחת הסקווש בקבוצות עד חום זהוב קל, הופך פעם אחת.
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר ומפזרים מלח.
טפטף קצת מהוויניגרט הפלפל השחור במרכז צלחת הגשה ומניח 2 פריחת סקווש על גבי לכל מנה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מניחים קוביות חזיר במחבת צלייה בינונית. מערבבים יחד את רוטב ברביקיו, חומץ, ובצל ולאחר מכן לשפוך תערובת על חזיר מתבלים עם מלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים בתנור במשך 3 1/2 עד 4 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
בואו להתקרר בנוזל הצלייה, ולאחר מכן לנקז את הנוזל מן הבשר לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
לטאטא יחד מים וקמח עד חלקה מתבלים במלח.
בואו לשבת 10 דקות לפני השימוש.
מערבבים חומץ, חרדל, מלח, פלפל, ודבש בבלנדר. עם המכונה פועלת, לאט להוסיף את השמן עד emulsified.