אם יש לכם סוכר, סודה לשתיה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו פריחת תפוז עוגת שומשום, עוגות תאנה ושומשום עם קצפת פריחת תפוז, ו פריחת תפוז עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לציפוי: זרעי שומשום דופק, סוכר, קמח, חמאה, גרידת תפוז, ומלח במעבד מזון עד מתפורר; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. מחבת ספריי Bundt עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית. הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.