קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריחת תפוז - עוגת שומשום עם אפרסקים

פריחת תפוז - עוגת שומשום עם אפרסקים
אם יש לכם סוכר, סודה לשתיה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו פריחת תפוז עוגת שומשום, עוגות תאנה ושומשום עם קצפת פריחת תפוז, ו פריחת תפוז עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לציפוי: זרעי שומשום דופק, סוכר, קמח, חמאה, גרידת תפוז, ומלח במעבד מזון עד מתפורר; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. מחבת ספריי Bundt עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית. הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים מים פריחת תפוז וניל ופעימה רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
7
מפזרים חצי ציפוי במחבת מוכנה. לגרד חצי מהבלילה מעל ציפוי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים את הבלילה עם ציפוי שנותר; לחץ בעדינות לתוך הבלילה עם קצות אצבעות. לגרד את שאר הבלילה מעל ציפוי.
9
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת 15 דקות, ואז להתברר ישירות על מתלה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים אפרסקים, סוכר ומלח בסיר כבד תחתית גדול. מבשלים, ערבוב, עד אפרסקים רכים וסירופ, 20 עד 30 דקות. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מגישים עוגה עם אפרסקים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים