אם יש לכם סוכר, סודה לשתיה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו פריחת תפוז עוגת שומשום, עוגות תאנה ושומשום עם קצפת פריחת תפוז, ו פריחת תפוז עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לציפוי: זרעי שומשום דופק, סוכר, קמח, חמאה, גרידת תפוז, ומלח במעבד מזון עד מתפורר; מילואים.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. מחבת ספריי Bundt עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית. הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.