פריטו מיסטו
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? Fritto Misto יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, צדפות ים, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: Fritto Misto, Fritto Misto, ו פשוט Fritto Misto.
הוראות
במחבת רדודה גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד רשם מדחום 350 ° F.
מפזרים את כל פירות הים בנדיבות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות והחזרת שמן ל 350 ° F בין קבוצות, לדלות פירות ים בקמח, רועד כדי להסיר עודף, ומטגנים עד הזהב מבושל דרך, כ 20 שניות לכל צד עבור דגים וחסילונים שלמים, 15 שניות לכל צד עבור צדפות וקלמרי. באמצעות כף מחוררת, להסיר כמו לעשות לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים מיד עם רוטב טרטר.