פריטטה אספרגוס ופטריות
Frittatan אספרגוס ופטריות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חלבוני ביצה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פריטטה אספרגוס ופטריות, פריטטה אספרגוס ופטריות, ו פריטטה אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה תנור 6 אינץ ' מן broiler. מחממים מטגן גבוה.
מחממים 2 כפיות של שמן זית ב 8 אינץ', ovenproof, מחבת nonstick מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את האספרגוס. מבשלים במחבת במשך 2 דקות יותר.
בעוד הפטריות מתבשלות, לטאטא יחד את הביצים, חלבוני ביצה, עירית, פטרוזיליה, מלח, פלפל, ו 1/4 כוס הגבינה בקערה בינונית.
מוסיפים את הכפית הנותרת למחבת, מערבבים את הירקות למעיל.
יוצקים את תערובת הביצים על פטריות ואספרגוס ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 1 1/2 דקות, מפעיל מרית גומי סביב הקצוות של המחבת כדי לשמור על הביצים דבק.
מפזרים את הגבינה 1/4 כוס הנותרים על תערובת הביצה ו לצלות אותו במשך 2 1/23 דקות או עד פריטטה הוא חום זהוב ונפוח קלות.
הסר את פריטטה מן המחבת, לחתוך 4 חתיכות, לשרת אותו מיד.