פריטטה זוקיני ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קישואים ותפוחי אדמה Frittatan. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בצל, מלח כשר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קישואים-פריטטה תפוחי אדמה, פריטטה תפוחי אדמה וקישואים, ו קישואים, תפוחי אדמה ופטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בסיר בינוני, לשלב תפוחי אדמה, 1 כפית. מלח ומים קרים לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה היטב במסננת.
ב 10 אינץ', ovenproof, מחבת nonstick, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל אדום ומבשלים עד רך, כ 8 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים תפוחי אדמה, קישואים, מנטה, נשאר 1 כפית. מלח ופלפל ומבשלים עד שקישואים מתרכך, כ 5 דקות.
בקערה בינונית, להכות ביצים וחומץ עם מזלג.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות במחבת ומערבבים להתמזג. קוק ללא הפרעה מעל חום בינוני עד שהצד מתחיל להגדיר אבל המרכז הוא עדיין רטוב מבעבע, על 3 דקות.
מניחים מחבת בתנור ומבשלים עד הביצים נקבעים, סיבוב מחבת פעם אחת אפילו לבישול, על 10 דקות. כדי לשרת, לשחרר פריטטה ממחבת לחתוך פלחי מחבת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.