קושיקשה
מוכן ב36 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה ירקות של אנג'לה

פריטטה ירקות של אנג'לה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כך לתת פריטטן הירקות של אנג'לה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 184 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, קיץסקווש, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. נסו פריטטה ירקות, פריטטה ירקות, ו פריטטה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
חותכים חצי לאורכו, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול. כרישה דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
4
כרישה מוקפצת ב1 כף. שמן חם במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
הסר ממחבת. תפוחי אדמה מטוגנים הנותרים 1 כף. שמן במחבת 3 עד 4 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מוסיפים סקווש, ומטגנים 10 דקות. מערבבים כרישה, פטרוזיליה, טימין, פלפל, ו 1/2 כפית. מלח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוףסכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
7
ביצים תהליך, חלב, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כוס מים הנותרים 1/4 כפית. מלח בבלנדר עד מעורבב; לשפוך על תערובת כרישה במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ללא ערבוב, 2 דקות או עד הקצוות של פריטטה נקבעים. (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריך להופיע רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
אופים ב 450 במשך 10 עד 12 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה