פריטטה משפחתית
פריטטה משפחתית לוקחת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך תפוחי אדמה פיניים, פלפל, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, ו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים).
הוראות
שמן חום במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטוגנים 5 דקות. מסדרים תפוחי אדמה על תערובת בצל; מפזרים מלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוח אדמה רך.
מערבבים ביצים, פטרוזיליה ועירית בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים מעל ירקות; לבשל מעל חום בינוני 10 דקות או עד כמעט להגדיר. למעלה עם עגבניות; לצלות 4 דקות או עד השחמה ולהגדיר.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.