פריטטה עם גבינה מעושנת ובייקון קנדי
המתכון פריטטה עם גבינה מעושנת בייקון קנדי יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 196 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה חומים חשיש, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו אספרגוס, בייקון קנדי, גבינת פריטטה: פחמימות נמוכות, פריטטה תרד עם בייקון קנדי וגבינה שוויצרית, ו Broccolini Frittata בייקון קנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ובייקון; לטגן 8 דקות או עד תפוחי אדמה זהובים חום.
הסר מהמחבת. לנגב את המחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול.
מערבבים מלח, רוטב חריף, פלפל, ביצים וחלבוני ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה, גבינה, בצל ירוק קצוץ.
יוצקים בתערובת ביצים. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 3 דקות או עד התחתונה הוא השחמה קלות, הרמת קצוות ומחבת הטיה כמו ביצים לבשל כדי לאפשר חלק מבושל לזרום מתחת חלק מבושל.
ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף. צלייה 2 דקות או עד העליון הוא השחמה קלה ולהגדיר.
מקשטים עם רצועות בצל ירוק,אם תרצה.