פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריטטה עם תפוחי אדמה פרושוטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. לך לחנות ותביא את בגט, פרמזן, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו תפוחי אדמה ופרושוטו פריטטה, ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו, ו פריך פרושוטו וסקליון פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת בקוטר 9 1/2 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והשום. מתבלים את תערובת תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם.
מטגנים מעל חום בינוני-נמוך עד שתפוח האדמה הוא זהוב ופריך מבחוץ, רך בפנים, על 7 עד 10 דקות.
לטאטא את הביצים, שמנת, פרמזן, פרושוטו, ובזיליקום בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת תפוחי אדמה במחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד תערובת הביצה הוא כמעט להגדיר אבל החלק העליון הוא עדיין רופף, על 3 דקות.
הנח את המחבת מתחת למטאטא. צלייה עד העליון מוגדר וחום זהוב, על 4 דקות. באמצעות מרית גומי, לשחרר את פריטטה ממחבת להחליק את פריטטה על קרש חיתוך.
חתוך את הפריטטה ל-12 טריזים.
פצל פתוח כל פרוסת לחם. טוסט הלחם על מחבת גריל עד הזהב. אתה יכול גם לצלות את הצד לחתוך את הלחם עד הזהב, על 1 עד 2 דקות, שמירה על זהירות על הלחם שכן הם יכולים לשרוף בקלות. חמאה הצדדים לחתוך של הלחם הקלוי. סדר טריז פריטטה על כל פיסת לחם תחתונה. מכסים עם צמרות הלחם ומגישים.