קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו

פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פריטטה עם תפוחי אדמה פרושוטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. לך לחנות ותביא את בגט, פרמזן, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו תפוחי אדמה ופרושוטו פריטטה, ריבועי פריטטה שיטאקי עם פרושוטו, ו פריך פרושוטו וסקליון פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת בקוטר 9 1/2 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והשום. מתבלים את תערובת תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מטגנים מעל חום בינוני-נמוך עד שתפוח האדמה הוא זהוב ופריך מבחוץ, רך בפנים, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
לטאטא את הביצים, שמנת, פרמזן, פרושוטו, ובזיליקום בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת תפוחי אדמה במחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד תערובת הביצה הוא כמעט להגדיר אבל החלק העליון הוא עדיין רופף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הנח את המחבת מתחת למטאטא. צלייה עד העליון מוגדר וחום זהוב, על 4 דקות. באמצעות מרית גומי, לשחרר את פריטטה ממחבת להחליק את פריטטה על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
חתוך את הפריטטה ל-12 טריזים.
9
פצל פתוח כל פרוסת לחם. טוסט הלחם על מחבת גריל עד הזהב. אתה יכול גם לצלות את הצד לחתוך את הלחם עד הזהב, על 1 עד 2 דקות, שמירה על זהירות על הלחם שכן הם יכולים לשרוף בקלות. חמאה הצדדים לחתוך של הלחם הקלוי. סדר טריז פריטטה על כל פיסת לחם תחתונה. מכסים עם צמרות הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים