פריטטה פטריות בייקון
אם יש לכם ביצים, גבינת פטה שום ועשב, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. מתכונים דומים: פריטטה פטריות ובייקון, פריטטה תרד, פטריות ובייקון, ו פריטטה תרד פטריות בייקון.
הוראות
שמן חום ב 10 אינץ '(2 אינץ ' עמוק) ovenproof nonstick מחבת על חום בינוני גבוה. פטריות מטוגנות בשמן חם 2 עד 3 דקות או עד השחמה.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. מערבבים בתרד, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או רק עד תרד מתחיל לנבול.
מוסיפים בייקון, עגבניות וצ ' ילי ירוק, מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד התרד הוא נבול.
מוסיפים ביצים ומפזרים גבינה. מבשלים 3 עד 5 דקות, בעדינות להרים את הקצוות של פריטטה עם מרית הטיה פאן חלק לא מבושל כל כך זורם מתחת.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד להגדיר משחימים קלות.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות. החלק פריטטה על מגש גדול, לחתוך 8 טריזים.
* 1 (32-oz.) תחליף קרטון ביצה ניתן להחליף. הגדל את זמן האפייה ל-16 עד 18 דקות או עד שנקבע.
** גבינת פטה פשוטה ניתן להחליף.
הערה: בדקנו עם עגבניות מתונות חתוכות לקוביות Ro-Tel וצ ' ילי ירוק.