קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פריטר תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לאטו

פריטר תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לאטו
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, פריטרס תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לטו עשוי להיות מרהיב לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1918 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 143 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, תפוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טורטה די יוגורט קון מלה ורוזמרינו-רוזמרין ויוגור תפוחים, ג'לטו קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו ג'לאטו תות טרי {כלומר גלידה איטלקית}.

הוראות

1
בסיר גבוה, מחממים את השמן ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הביצים והחלב. מוסיפים לאט לאט קמח לתערובת, 3 כפות בכל פעם, עד שהכל משולב. מערבבים פנימה את הסוכר והברנדי הצ ' רי ומאפשרים לתערובת לעמוד 10 דקות. טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה ומטגנים בשמן החם, 3 או 4 בכל פעם. מבשלים עד להזהבה, ואז מוציאים בעזרת כף מחוררת או מלקחיים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
המשך עד שהכל נגמר.
4
מניחים 5 פרוסות על כל אחת מ -4 הצלחות, במעגל חופף.
5
מניחים 1 כף ג ' לטו וניל במרכז כל עיגול לביבות, מפזרים קינמון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ג ' לאטוג ' לאטו
6
בסיר עם תחתית כבדה, שלבו את החלב והשמנת, 1/2 כוס סוכר ושעועית וניל וזרעים והביאו רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את החלמונים ואת יתרת 1/2 כוס הסוכר והקציפו היטב עד שהחלמונים צהובים בהירים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מסירים את החלב מהאש ומקציפים לאט כ-1/3 מהחלב לתערובת החלמון. מערבבים היטב ומחזירים את כל המגרש לתבנית ומחזירים את התבנית לאש. מבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מתחילה להסמיך, לאחר מכן כדאי לעבור לכף עץ ולבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסירים מהאש ומסננים לכלי נקי וקריר שהוגדר באמבט קרח. מערבבים כדי להקל על הקירור.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
10
העבירו את התערובת שהתקררה דרך מכונת גלידה בהתאם להוראות היצרן והקפיאו.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה