פריטר תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לאטו
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, פריטרס תפוחים עם גלידה: פריטל די מלה קון ג'לטו עשוי להיות מרהיב לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1918 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 143 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, תפוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור קיץ. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טורטה די יוגורט קון מלה ורוזמרינו-רוזמרין ויוגור תפוחים, ג'לטו קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו ג'לאטו תות טרי {כלומר גלידה איטלקית}.
הוראות
בסיר גבוה, מחממים את השמן ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הביצים והחלב. מוסיפים לאט לאט קמח לתערובת, 3 כפות בכל פעם, עד שהכל משולב. מערבבים פנימה את הסוכר והברנדי הצ ' רי ומאפשרים לתערובת לעמוד 10 דקות. טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה ומטגנים בשמן החם, 3 או 4 בכל פעם. מבשלים עד להזהבה, ואז מוציאים בעזרת כף מחוררת או מלקחיים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מניחים 5 פרוסות על כל אחת מ -4 הצלחות, במעגל חופף.
מניחים 1 כף ג ' לטו וניל במרכז כל עיגול לביבות, מפזרים קינמון ומגישים מיד.
בסיר עם תחתית כבדה, שלבו את החלב והשמנת, 1/2 כוס סוכר ושעועית וניל וזרעים והביאו רק לרתיחה.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את החלמונים ואת יתרת 1/2 כוס הסוכר והקציפו היטב עד שהחלמונים צהובים בהירים.
מסירים את החלב מהאש ומקציפים לאט כ-1/3 מהחלב לתערובת החלמון. מערבבים היטב ומחזירים את כל המגרש לתבנית ומחזירים את התבנית לאש. מבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מתחילה להסמיך, לאחר מכן כדאי לעבור לכף עץ ולבשל עוד 2 דקות.
מסירים מהאש ומסננים לכלי נקי וקריר שהוגדר באמבט קרח. מערבבים כדי להקל על הקירור.
העבירו את התערובת שהתקררה דרך מכונת גלידה בהתאם להוראות היצרן והקפיאו.