פריך Jicama-Fish Tostadas
טוסטדות ג'יקמה-דג פריכות עשויות להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 155 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם jicama, כוסברה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טוסטאדות דגים בגריל עם סלסה אננס-Jícama, סלט כרוב פריך, ו סלט Jicama מגניב פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז, צ ' ילי ושום עד מעורבב היטב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
חותכים את הקצוות של jicama; להשליך או מילואים לשימוש אחר.
חותכים הנותרים jicama לאורכו במחצית, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב 6 פרוסות. מסדרים קצוות חתוכים של פרוסות יחד על מגש כדי ליצור 6 מעגלים.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני. דגים מעיל עם קמח; לנער בעדינות כדי להסיר עודף קמח.
הוסף למחבת; לבשל 6 עד 8 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה מדי פעם. מגניב מעט; דגים פתית עם מזלג.
למעלה jicama עם דגים, עגבניות, בצל, כוסברה ומיונז תערובת.