פריך אגס חמוציות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שיבולת שועל רגילה, אגס, קמח מאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cranberry-pear Crisp, פריכת חמוציות אגס, ו עוגת פריכת אגס חמוציות.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין מילוי, מניחים את האגסים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים עמילן תירס; לזרוק היטב מעיל. מערבבים ב חמוציות ו 5 מרכיבים הבאים (חמוציות דרך 1/8 כפית מלח). תערובת אגס כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
כדי להכין ציפוי, לשלב שיבולת שועל ושאר החומרים, לזרוק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
5
מפזרים ציפוי בשכבה זוגית על תערובת אגס. מכסים בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד ציפוי זהוב תערובת פירות הוא תוסס.