פריך פטל-מנגו
פטל-מנגו פריך דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, ג'ינג'ר הקרקע, הל הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מנגו ופטל פריך, מנגו פריך, ו פטל פריך.
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב את המרכיבים הראשונים 7. כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין ציפוי, כף קל 1/2 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים 1/2 כוס קמח, שיבולת שועל, 1/2 כוס סוכר, וקינמון בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה לתערובת שיבולת שועל; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מפזרים ציפוי באופן שווה על מילוי.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד תוסס מעט השחמה.