פריך פעמיים מבושל תפוחי אדמה חדשים עם איולי שום
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פריך פעמיים מבושל תפוחי אדמה חדשים עם איולי שום יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פלפל, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פריך פעמיים מבושל תפוחי אדמה חדשים עם איולי שום, תפוחי אדמה פריכים מרוסקים עם איולי שום אבוקדו, ו תפוחי אדמה פריכים עם איולי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הניחו תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית.
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את תפוחי האדמה סביב כך שהם מצופים באופן שווה פופ בתנור לצלות במשך 35 עד 40 דקות עד במכרז.
חותכים ראשי שום באמצע, אופקית, ולשים בכיס רדיד עם שמן זית, טימין, מים, מלח ופלפל. אטמו את הכיס סביב הקצוות וצלו בתנור עם תפוחי אדמה-זה ישמש עבור איולי.
כאשר תפוחי האדמה נעשים וחמים מספיק כדי לטפל לעשות חתך X בצד 1 של תפוחי האדמה ולאחר מכן לסחוט בעדינות מלמטה כדי ליצור צורה דמוית פרח.
מחממים סיר שמן לטיגון עמוק ל 350 מעלות f ומטגנים את תפוחי האדמה עד פריך וזהב.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח כשר.
הסר את השום מהכיס וסוחט את הבשר.
מוסיפים את השום הקלוי, ביצה, מיץ לימון, מלח ופלפל בבלנדר ותהליך.
יוצקים את שמן הזית בזרם איטי, יציב עד איולי emulsifies. מקפלים שמנת חמוצה ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.