פריך ריבס תות
פריכת ריבס תות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פריך ריבס תות, פריך ריבס תות, ו פריך ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים כדי להיות בטוח שהכל משולב היטב. כפית את המילוי לתוך 8 ramekins בודדים או 1 צלחת אפייה רדודה רחבה.
במעבד מזון לשלב את הקמח, שיבולת שועל וסוכר חום ודופק לשלב.
מוסיפים את החמאה, הוניל והמלח ואת הדופק עד שהתערובת נראית יבשה ומתפוררת.
הוסף 1 כף מים ודופק עד שהתערובת מתחילה לבוא יחד ולהיראות מתפוררת. אם התערובת עדיין נראה יבש להוסיף 1 כף יותר של מים ודופק לשלב.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי חם ותוסס לאורך כל הדרך והציפוי נראה פריך וחום בהיר, כ -25 עד 30 דקות.
מגישים חם עם קצפת או גלידה.