פריך ריבס תות
פריכת ריבס תות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 756 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 863 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך גלידה vanillan, תותים, ריבס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תות שדה ופריך ריבס, Strawberry-פריך ריבס, ו Strawberry-פריך ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הפרי, לזרוק את ריבס, תותים, 3/4 כוס סוכר מגורען ואת גרידת כתום יחד בקערה גדולה. בכוס מדידה, להמיס את עמילן התירס במיץ תפוזים ולאחר מכן לערבב אותו לתוך הפרי.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ ' ומניחים אותה על מחבת גיליון מרופדת בנייר קלף.
לציפוי, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח, את הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, מלח ושיבולת שועל. עם המיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהמרכיבים היבשים לחים והתערובת מתפוררת.
מפזרים את ציפוי על הפרי, מכסה אותו לחלוטין, ואופים במשך 1 שעה, עד הפרי מבעבע ואת הציפוי הוא חום זהוב.