פריך תפוחים
צריך קינוח צמחוני? פריך תפוחים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, ו עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, סוכר חום, קינמון, ומלח.
מוסיפים את חתיכות החמאה ומשתמשים באצבעות כדי לשפשף את התערובת יחד עד שהחמאה משולבת והתערובת דומה לפירורים גסים. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לצנן בזמן שאתם מכינים את מילוי התפוחים.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 375 ° F.
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לחצי לאורכו. לגרוף את הליבות ולהשליך.
חותכים את חצאי התפוח לאורך 1/2-לפרוסות בעובי 3/4 אינץ— - צריך להיות בערך 6 כוסות בסך הכל.
להעביר את פרוסות התפוח לתבנית אפייה 8 אינץ ' מרובע ungreased ולהפיץ אותם באופן שווה.
טפטוף עד 1/4 כוס מים על התפוחים-להשתמש פחות מים אם התפוחים עסיסיים במיוחד.
לפזר את ציפוי פריך באופן שווה על הפרי מבלי ללחוץ על זה.
אופים עד ציפוי הוא השחמה, התפוחים רכים כאשר פירסינג עם סכין, ואת המיצים מבעבעים, על 45 עד 50 דקות.
להעביר מתלה תיל להתקרר במשך 10 דקות.
מגישים חם, עם או בלי כף של גלידת וניל או טפטוף של שמנת כבדה. לעשות קדימה: פריך תפוח יכול להיות אפוי, מקורר לחלוטין, מכוסה, ונשמר בטמפרטורת החדר במשך 1 יום. מחממים, חשופים, בתנור חם עד מחממים דרך.