פריך תפוחים מייפל פקאן
גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, סוכר חום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מייפל בריא יותר-פריך תפוח פקאן, חמאה חומה Caramelized תפוחים פריך ברים w / פקאן Streusel + Mascarpone מייפל זיגוג, ו בלקברי פריך עם ציפוי מייפל-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350ºF ומשמנים קלות את הצדדים של צלחת אפייה 8×8 (אני משתמש בזכוכית). אין צורך לשמן את התחתית כאן; אתה רק שומר על הציפוי מלהידבק לצדדים של המחבת.
מניחים את אגוזי הפקאן במטחנת התבלינים / קפה שלך, ודופק אותם 4 או 5 פעמים לטחון בגסות עם כמה חתיכות שנותרו. אני עושה את זה בשתי קבוצות.
מניחים את הפקאן חצי הקרקע, קמח, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה גדולה, ומערבבים עם מזלג לשלב.
מוסיפים את שמן הקוקוס וסירופ מייפל ומערבבים במזלג כדי ליצור ארוחה גסה, מקפידים לרסק כל גושים גדולים של שמן קוקוס. אם התערובת יבשה מדי, אל תהסס להוסיף עד 1 כף שמן קוקוס נוסף (לעשיר יותר) או סירופ מייפל (מתוק). אהבתי את זה כמו שזה. though.As עבור הפרי, מניחים את התפוחים במחבת אפייה מוכן שלך טפטוף עם מיץ לימון.
להוסיף את שאר החומרים, ומערבבים לשלב (לא קורנפלור צריך להישאר גלוי).לנער את המחבת קצת אפילו את הפרי (זה יהיה לארוז אותו קצת יותר מדי), ולאחר מכן באופן שווה מפזרים את ציפוי קרמבל על כל.
אופים במשך 30 דקות, או עד ציפוי מתחיל חום.
תן קרירים הפריך במשך 10 עד 15 דקות.
מגישים עם גלידת וניל טבעונית.