מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לכם מיץ לימון, מים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: פריך תפוחים קל עם דבש, דבש-ג'ינג'ר חמוציות תפוח פריך, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
באופן שווה להפיץ את פרוסות התפוח בצלחת מוכנה. בקערה קטנה, לערבב את מיץ לימון ומים, ויוצקים על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
מורחים
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
טפטוף תפוחים עם דבש, ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
תפוח
דבש
4
בקערה, מערבבים את הסוכר החום, קמח, שיבולת שועל וחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
6
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהתפוחים רכים וציפוי משחימים קלות.