פריכים Monkfish עם צלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Monkfish פריך עם צלפים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכו לחנות ותביאו צלפים, מלח ופלפל, פאנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דיונון פריך עם צלפים, פטוצ'יני עם עגבניות וצלפים פריכים, ו כרובית פריכה עם זיתים, צלפים ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לחתוך את פילה דג monkfish באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
שים את הקמח, ביצים מוכות ופנקו ב 3 קערות רדודות. מתבלים את הדגים עם מלח ופלפל ואבק כל פרוסה בצד אחד רק עם קמח, הקשה על עודף. טובלים את הצד המשוריין בביצה ואז בפנקו, לוחצים על הפירורים לדבוק.
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה ב 2 כפות של השמן.
מוסיפים חצי מדג הנזיר, צד בפירורי לחם למטה, ומבשלים על חום גבוה עד הזהב, על 3 דקות. בזהירות להעיף את הדגים ומבשלים רק עד לבן לאורך, 2 עד 3 דקות יותר.
להעביר את הדג לצלחות, צד בפירורי לחם למעלה. חזור עם שאר החמאה, השמן והדגים.
מפזרים את דגי הנזיר עם פטרוזיליה, צלפים, גרידת לימון וביצה קצוצה.
מגישים עם אספרגוס ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.