המתכון שלי עוף פרמזן יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 669 קלוריות. אם יש לכם פלפל גרוס, חזה עוף רך, פלפל קאיין גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -25 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, עוף עוף (עוף בסגנון צייד) עם פולנטה שמנת עם גרוייר ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב קמח, 1/2 כפית מלח, אבקת שום, פלפל שחור ופלפל קאיין בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים קציצות עוף לתערובת הקמח, אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פילה עוף
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
מקציפים היטב ביצה וחצי וחצי בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיובזיים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז לאגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.