פרמזן חצילים
חציל פרמזן המתכון מוכן בסביבות 55 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, שמן זית, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמן ושום; מברשת על שני הצדדים של פרוסות חצילים.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים ב 425° במשך 15 דקות; לפנות.
אופים 5 דקות יותר או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
מניחים חצי החצילים ב 1-qt משומן. צלחת אפייה.
מפזרים חצי בזיליקום וגבינת פרמזן. מסדרים פרוסות עגבניות מעל; מפזרים בזיליקום ופרמזן הנותרים.
שכבה עם מחצית גבינת המוצרלה והחצילים הנותרים; העליון עם המוצרלה הנותרים. מכסים ואופים ב 350° במשך 20 דקות. לחשוף; אופים 5-7 דקות יותר או עד גבינה מותכת.