פרמזן טורקיה-ירקות
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו פרמזן ירקות, פרמזן ירקות טיאן, ו פרמזן ירקות מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מתבלים את החצילים והקישואים במלח.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החצילים בשכבה אחת ומבשלים עד להשחמה, כ 2 דקות לכל צד.
מוסיפים עוד 1 כף שמן זית, ואז חוזרים עם הקישואים.
מתבלים את תרנגול ההודו במלח ומעלים מעט בקמח.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת, ולאחר מכן מוסיפים את טורקיה ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מוסיפים את העגבניות; כאשר הם לוהטים, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
הוסף 1/4 כפית מלח. להחזיר את טורקיה למחבת; לסדר את החצילים, קישואים ובזיליקום על הקציצות ולכפות את העגבניות על גבי. למעלה עם מוצרלה ופרמזן.
חותכים את שאר 1 כף חמאה לחתיכות ולהוסיף למחבת. מבשלים עד תרנגול ההודו מבושל דרך, על 3 דקות.
להעביר את broiler; לבשל על 1 דקה.