פרמזן ירקות
פרמזן ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 548 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: שיפודי ירקות פרמזן, פרמזן ירקות טיאן, ו אורז ירקות פרמזן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
לטפטף את החצילים, שומר ופרוסות קישואים עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. גריל הירקות עד מתרכך, 3 עד 4 דקות בכל צד. (הירקות יכולים גם להיות אפויים בתנור 375 מעלות F במשך 15 עד 20 דקות עד רך).
כפית 3/4 כוס רוטב המרינרה מעל תחתית תבנית האפייה מוכנה. מסדרים את פרוסות החצילים למעלה.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה ו 1/3 כוס גבינת פרמזן. מסדרים את פרוסות שומר בשכבה אחת למעלה. כפית 3/4 כוס רוטב מרינרה על הפלפלים.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה ו 1/3 כוס פרמזן. מסדרים את הקישואים למעלה ומכסים עם הרוטב הנותר.
מפזרים את הגבינה שנותרה. לפזר את פירורי הלחם על הגבינה ואת טפטוף בנדיבות עם שמן.
אופים עד העליון הוא זהב ויוצר קרום, 30 עד 35 דקות.