טינגה עוף מגורר חריף
טינגה עוף מגורר חריף לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-2 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 6 מעריצים. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם חומץ תפוחים, בצל, מלח ופלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56%. נסו טוסטאדות עוף חריף מגורר (טינגה), טוסטאדות חזיר מגורדות מקסיקני חריף (טינגה), וטוסטאדות חזיר מגורדות מקסיקני חריף (טינגה) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך. מבשלים עוף במים רותחים עד שהוא אינו ורוד יותר במרכז והמיצים מתבהרים, כ-20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).
מעבירים את העוף לקרש חיתוך וקורעים לגזרים בעזרת 2 מזלגות.
מערבבים עגבניות מבושלות, סלסת צ'יפוטלה וחומץ תפוחים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים עוף מגורר, רוטב מעורב ובצל בסיר על אש בינונית-נמוכה. מבשלים על רתיחה עד שהבצל שקוף, כ-10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.