אם $1.72 למנה נופל בתקציב שלך, פרמזן-לימון Mahimahi יכול להיות מצוין ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Mahimahi עם בצל, צלפים, ולימון, BLT Mahimahi, ו Mahimahi Escabeche.
הוראות
1
גריל Preheat לחום בינוני (300F כדי 177°). לזרוק קישואים, פלפלים, בצל ותבלינים איטלקי עם 2 כפות. שמן זית בקערה גדולה או במחבת צלייה. ירקות גריל, מכוסה, עד רק רך אבל עדיין פריך, 4 עד 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
פלפל
ירק
שמן זית
קישואים
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
גריל
קערה
2
מעבירים ירקות ללוח חיתוך וקוצצים לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
להקציף חומץ בלסמי, 1 כפית. מיץ לימון, נשאר 1 כף. שמן זית ו-1 כפית. כל מלח ופלפל בקערה גדולה; מוסיפים ירקות וזורקים. כיסוי ולתת לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
מלח ופלפל
מיץ לימון
ירק
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
להקציף גבינה עם מיונז, גרידת לימון 3 כף. מיץ.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
מיונז
גבינה
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מפזרים דגים עם מלח ופלפל ומברשת בתערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה
דגים
6
מברשת גריל סורגים עם שמן. דג גריל, מכוסה, עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור פילה או 6 עד 8 דקות לכל צד עבור סטייקים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.