פרמזן מצופה פולנטה עם רוטב פטריות רגון
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פולנטה מצופה בפרמזן עם רגון עם פטריות ונקניק יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1505 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, רוטב מרינרה בבקבוק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו רגאוט פטריות עם פולנטה, פולנטה עם ראגו פטריות, ו פולנטה-נקניק רגאוט (מתכונים דומים).
הוראות
סיבובי פולנטה מטאטאים על גיליון אפייה כבד משומן קל 3 עד 4 אינץ ' מחום עד השחמה קלה כתמים, על 7 דקות. הפוך סיבובים מעל ומפזרים גבינה, ואז לטגן עד פולנטה הוא זהב כתמים וגבינה נמס, כ 7 דקות יותר.
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל נקניק, לשבור גושים, עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות.
חום שנותר שמן כף במחבת על חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל פטריות, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות חומות, עד מופחת על ידי כמחצית, על 2 דקות. מערבבים ברוטב נקניק ועגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מתבלים במלח.
מגישים ראגו כף מעל פולנטה.