פרמזן עם עגבניות ובזיליקום
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, מעט פלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספגטי עם עגבניות, בזיליקום ופרמזן, תירס מתוק ופרמזן, ו דלעת ספגטי עם עגבניות, בזיליקום ופרמזן (ולתת.
הוראות
מעיל 4 (6-אונקיה) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול.
מניחים 3 כפות קמח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף חלב לקערה, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב.
מוסיפים חלבונים וביצים; מערבבים היטב.
מוסיפים פרמזן-רג ' יאנו, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; מערבבים היטב. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות פודינג בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
מערבבים עגבניות, קורטוב של מלח, וקורטוב של פלפל בקערה בינונית. לשחרר קצוות של flans עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת, במהופך, על גבי כל כוס; הפוך על גבי צלחות. כפית 1/2 תערובת עגבניות כוס על כל פלאן. למעלה כל מנה עם 1 כף בזיליקום.
הערה יין: אלה flans טעים לקחת הרבה של הטעם שלהם מגבינת Parmigiano-Reggiano. בגלל הגבינה יש טעם אגוזים / מלוח, זה זוגות היטב עם אדום אור ארצי. באופן מסורתי, קיאנטי ימלא את הצעת החוק הזו, אבל עבור טוויסט מודרני יותר, נסה פינו נואר קליפורניה במקום. פינו הוא מנצח בכל רחבי עם הגבינות קשות ביותר. מועדף: Saintsbury 2006 פינו נואר מ Carneros, קליפורניה, על $ קארן מקניל