פרמזן עשבי תיבול עם פלפל אגוז
צ'יפס עשבי פרמזן עם פלפל אגוז דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 66 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי רוזמרין, עלי מרווה, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו סלט תות בר עם פלפל צ'יפס ופרמזן קלוי, ביצים ממולאות קרבונרה (פנצ'טה פריכה, שומן חזיר, צ' יפס פרמזן ופלפל שחור), ו פילה חזיר עשב עם טוסטים של פרמזן-פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פרמזן ועשבי תיבול בקערת ערבוב גדולה. הגדר מחבת בגודל 10 אינץ ' על אש נמוכה.
מוסיפים 1/4 כוס תערובת פרמזן למחבת ומפזרים אותה כך שהיא תתפשט באופן שווה ויש לך אפקט סריג כלומר זה צריך להיות שכבה תחרה ודקה. מבשלים 3 עד 5 דקות עד להזהבה ופריכה. מוציאים בזהירות מהתבנית ומצננים על מגש. חזור על הפעולה עם שאר החומרים עד לשימוש. לשבור דיסקים לתוך צ ' יפס גדול.
לשבור אגוזי מלך לתוך אבקה גסה באמצעות מרגמה ועלי.
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב. מתבלים פריכיות פרמזן באבקת האגוזים.