פרמיגיאנה עוף גבינתי
עוף גבינתי Parmigiana דורש כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . תמורת $2.67 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 2. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, ביצה, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף אבוקדו Parmigiana , Pollan alla Parmigiana: פרמזן עוף , ו- Parmigiana חציל קלאסי (קל יותר) .
הוראות
בסיר קטן מערבבים את רוטב העגבניות, התיבול האיטלקי ואבקת השום. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות.
בינתיים טורפים קלות את הביצה בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן. טובלים את העוף בביצה, ואז מצפים בתערובת פירורים.
במחבת גדולה, מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 5 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות. מעל גבינת מוצרלה. מכסים ומבשלים 3-4 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.