קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

פרמיגיאנה עוף גבינתי

פרמיגיאנה עוף גבינתי
עוף גבינתי Parmigiana דורש כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . תמורת $2.67 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 2. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, ביצה, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף אבוקדו Parmigiana , Pollan alla Parmigiana: פרמזן עוף , ו- Parmigiana חציל קלאסי (קל יותר) .

הוראות

1
בסיר קטן מערבבים את רוטב העגבניות, התיבול האיטלקי ואבקת השום. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
2
בינתיים טורפים קלות את הביצה בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן. טובלים את העוף בביצה, ואז מצפים בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
1/2 כוס בתוספת 3 כפות ציפוי וניל, מחולק1/2 כוס בתוספת 3 כפות ציפוי וניל, מחולק
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3
במחבת גדולה, מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 5 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות. מעל גבינת מוצרלה. מכסים ומבשלים 3-4 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכיםל-7 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים, מבושלים ומעוכים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 תפוז טבור, קליפה ומיץ1 תפוז טבור, קליפה ומיץ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
(מומלץ: מוכן)(מומלץ: מוכן)
4
מגישים עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)