פרניל אסאדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל pernil Asado. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. אם יש לך עלה בננה, מיץ תפוזים, כתף חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. נסו יחסי ציבור פרניל, רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל, ו חזיר צלוי שום (פרניל) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח, אורגנו ופלפל בקערה קטנה.יש לשטוף את החזיר במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. הפוך 3 עד 4 חתכים אופקיים דרך השומן, חיתוך עד שאתה מכה את הבשר. לשפשף את החזיר בכל רחבי עם תערובת מלח.
מניחים בשקית ניילון גדולה resealable, להוסיף את המרינדה, ולהפוך את החזיר למעיל. אטמו את השקית ותכניסו אותה למקרר, ותהפכו מדי פעם ל-12 עד 24 שעות.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים את עלה הבננה לחצי אופקית וחופפים את שתי חתיכות העלה כך שהן יוצרות בערך מלבן באורך 2 רגל ורוחב 1 רגל.
הסר את החזיר מן המרינדה ומניח אותו על עלי הבננה כך הקצוות הקצרים והארוכים של החזיר והעלים תואמים. מקפלים את הצדדים שמאלה וימינה של העלים לגלגל את החזיר כמו בוריטו לחלוטין encase את הבשר.
מניחים את תפר חזיר עטוף למטה בתנור הולנדי או בסיר גדול, כבד תחתית עם מכסה הדוק.
מוסיפים את המים, מכסים, ואופים עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 2 עד 3 שעות.לפתוח את החזיר, לשים אותו בקערה, ו, באמצעות שני מזלגות, לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס. אם הבשר יבש, מוסיפים מיצי פאן לפי הצורך ומערבבים לשלב.