פרנץ' טוסט לבן אפרסק-בורבון עם סירופ מייפל אפרסק לבן
טוסט לבן אפרסק-בורבון עם סירופ מייפל אפרסק לבן הוא ארוחת בוקר אמריקאית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 20 גרם חלבון , 54 גרם שומן ובסך הכל 1025 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $5.32 למנה , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה קלויה, פקאן, בייקון, סלט תרד מיקס ירוק ובייבי עם ויניגרט סירופ מייפל , פרנץ' טוסט ממולא בייקון-תפוח-פקאן , ופינוקי קריספי אורז עם סירופ מייפל וסוכר חום .
הוראות
טורפים יחד ביצים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החלב, השמנת ומחית האפרסקים והוניל ומקציפים עד לאיחוד.
מניחים בריוש בתבנית אפייה גדולה, יוצקים רפרפת מעל והופכים לציפוי.
מחממים 2 כפות חמאה ו-2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים 4 פרוסות מהלחם המושרים ומבשלים עד להזהבה, הופכים וממשיכים לבשל עד להזהבה בצד השני.
מניחים פרוסה אחת מהפרנץ' טוסט על צלחת, מצקת מעט מסירופ האפרסקים מעל. מעל עם פרוסה שנייה של טוסט ומצקת עוד מהאפרסקים מעל.
מחממים סירופ מייפל על אש נמוכה בסיר בינוני.
מוסיפים את האפרסקים, הפקאנים והבורבון ומניחים להתבשל במשך 10 דקות.