קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פרנץ' טוסט לבן אפרסק-בורבון עם סירופ מייפל אפרסק לבן

פרנץ' טוסט לבן אפרסק-בורבון עם סירופ מייפל אפרסק לבן
טוסט לבן אפרסק-בורבון עם סירופ מייפל אפרסק לבן הוא ארוחת בוקר אמריקאית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 20 גרם חלבון , 54 גרם שומן ובסך הכל 1025 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $5.32 למנה , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה קלויה, פקאן, בייקון, סלט תרד מיקס ירוק ובייבי עם ויניגרט סירופ מייפל , פרנץ' טוסט ממולא בייקון-תפוח-פקאן , ופינוקי קריספי אורז עם סירופ מייפל וסוכר חום .

הוראות

1
טורפים יחד ביצים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/84 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החלב, השמנת ומחית האפרסקים והוניל ומקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מניחים בריוש בתבנית אפייה גדולה, יוצקים רפרפת מעל והופכים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
תן לשבת במשך 5 דקות.
5
מחממים 2 כפות חמאה ו-2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 4 פרוסות מהלחם המושרים ומבשלים עד להזהבה, הופכים וממשיכים לבשל עד להזהבה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
מניחים פרוסה אחת מהפרנץ' טוסט על צלחת, מצקת מעט מסירופ האפרסקים מעל. מעל עם פרוסה שנייה של טוסט ומצקת עוד מהאפרסקים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מקשטים עם ענף נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מחממים סירופ מייפל על אש נמוכה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את האפרסקים, הפקאנים והבורבון ומניחים להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן