פרפה ברי של נילי
ה-Nely's Berry Parfait לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 6 ומחירו 1.24$ למנה . מנה אחת מכילה 261 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו פטל, סוכר, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פרפה בננה ספליט , פרפה יוגורט פירות יער ושמנת , ופרפה דובדבנים ויוגורט .
הוראות
הוסף 6 אונקיות פטל, אוכמניות, פטל שחור, סוכר ומיץ לימון לקערה בינונית. מערבבים היטב לשילוב. הניחו לתערובת פירות היער לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
הוסף 6 אונקיות של פטל למעבד מזון יחד עם 2 כפות סוכר. טוחנים עד לקבלת מחית חלקה.
מוציאים את מחית הפטל לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר במקרר.
מקציפים את השמנת הכבדה במיקסר ידני עד לקבלת קצף וסמיך.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד להופעת פסגות בינוניות. מקפלים בעדינות את מחית הפטל עד לקבלת תערובת אחידה.
להגשה, מוסיפים כף מהשמנת הכבדה לתחתית כוס מיושנת, מעליה כף פירות ומפזרים חופן גרנולה. חזור על השכבות פעם נוספת. מעליו כף קטנה מהשמנת ומעליה מעט פירות יער. חזור על הפעולה עם שאר הכוסות והמרכיבים.