קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פרפה הדר עם אננס ומנגו

פרפה הדר עם אננס ומנגו
פרפה הדר עם אננס ומנגו נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, גרידת לימון, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פרפה הדרים, פרפה פרי הדר בננה, ו פרפה פירות הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור סירופ קפוא: באמצעות סכין קילוף, לפצל את שעועית וניל לשניים לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים את הזרעים ואת התרמיל הריק בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את המים ומקציפים עד שזרעי הוניל נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון, גרידת לימון, מיץ ליים, וגרידת ליים. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס. מבשלים במשך 5 דקות, להסיר את המחבת מן החום, מגניב לחלוטין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את תרמיל וניל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
6
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 8 על 8 אינץ ' להקפיא לפחות 10 שעות או רצוי לילה עד קפוא (תערובת עדיין יהיה מעט).
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
7
לציפוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש וסוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כדי לשרת: לחלק את המנגו בין 4 כוסות קינוח. באמצעות כף או כף גלידה, כפית שכבה של סירופ קפוא על גבי. לחלק את האננס ולמקם על גבי. כפית שכבה נוספת של סירופ קפוא על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
9
טפטף את החלק העליון של parfaits עם ציפוי לשרת מיד.