פרפה יוגורט יווני
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו יוגורט דובדבן יווני Parfaits, יוגורט אוכמניות יווני עוגת גבינה Parfaits, ו פרוות יוגורט יווני תות בננה.
הוראות
להשרות grano ב 6 כוסות מים לילה.
מניחים בסיר בינוני עם 6 כוסות הנותרים מים מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד grano הוא פשוט רך.
לנקז היטב. מערבבים בדבש ומלח. מגניב לטמפרטורת החדר.
כפית 1/4 כוס יוגורט לתוך כל אחד 8 כוסות פרפה. יוגורט העליון עם 3 כפות grano ו 2 כפות פירות יער. חזור על שכבות עם שאר החומרים.