קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פרפה יוגורט יווני

פרפה יוגורט יווני
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו יוגורט דובדבן יווני Parfaits, יוגורט אוכמניות יווני עוגת גבינה Parfaits, ו פרוות יוגורט יווני תות בננה.

הוראות

1
להשרות grano ב 6 כוסות מים לילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
ניקוז.
3
מניחים בסיר בינוני עם 6 כוסות הנותרים מים מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד grano הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לנקז היטב. מערבבים בדבש ומלח. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
כפית 1/4 כוס יוגורט לתוך כל אחד 8 כוסות פרפה. יוגורט העליון עם 3 כפות grano ו 2 כפות פירות יער. חזור על שכבות עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה