פרפה יוגורט שיבולת שועל אפרסק
פרפה יוגורט שיבולת שועל אפרסק נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. אם יש לך חלב שקדים, יוגורט יווני, שיבולת שועל מגולגל מיושן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: יוגורט יווני לחתוך פלדה שיבולת שועל Parfait, מתכון פרפה פירות ויוגורט (ענבים וגרנולה פרפה), ו amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד אפרסק, סוכר חום וקינמון.
מערבבים חלב שקדים ומים 1/4 כוס בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים שיבולת שועל ומלח. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת התעבה ושיבולת שועל רכים, כ 5 דקות.
שיבולת שועל כפית לתוך קערה, העליון עם תערובת אפרסק יוגורט כפית על גבי.
מפזרים קינמון נוסף, אם תרצה.