קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

פרפה כבד ברווז קטיפתי

פרפה כבד ברווז קטיפתי
פרפה כבד ברווז קטיפתי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אם יש לכם שניהם, שן שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, פרפה בכבד, ו עוף כבד פרפה עם אגס.

הוראות

1
חותכים ומשליכים כל גידים גדולים מן הכבדים, ואז להניח את הכבדים בצד.
2
מחממים כשליש מהחמאה במחבת גדולה, ואז מטגנים בעדינות את השאלוט ושום במשך 3-4 דקות עד l רך. תגביר את החום, תוסיף את הכבדים, ואז תטגן עד שתשחה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הברנדי והנמל, מרתיחים מהר ככל האפשר אם הרוטב תופס אור לרגע, אז כל טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
יציאהיציאה
4
הסר את המחבת מהחום ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
עונדים את הכבד בנדיבות, ואז להטות את התוכן של המחבת למעבד מזון עם עגבניות טהורות שנותרו חמאה, ו בליץ עד חלקה. לדחוף את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה, טעם לתיבול, ואז להטות לתוך צלחת הגשה, לדפוק את המנה על השולחן כדי להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים במקרר להגדיר.
7
לאחר התערובת יש להגדיר, להפוך את הציפוי. ממיסים בעדינות את החמאה במחבת קטנה או בקערה במיקרוגל, ואז משאירים דקות להתיישב ולהפריד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את החמאה הצהובה שעלתה למעלה לקערה אחרת ומשליכים את נוזל החלב. השאר את החמאה הצהובה להתקרר מעט, ולאחר מכן לערבב את הקורנית ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את התערובת על פרפה ולהשאיר להגדיר במקרר.
10
מגישים עם שפע של טוסט, פרוס gherkins ו chutney. ישמור במשך 2 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פרפה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "