פרפה כבד ברווז קטיפתי
פרפה כבד ברווז קטיפתי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אם יש לכם שניהם, שן שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז מצופה פרפה כבד עוף, פרפה בכבד, ו עוף כבד פרפה עם אגס.
הוראות
חותכים ומשליכים כל גידים גדולים מן הכבדים, ואז להניח את הכבדים בצד.
מחממים כשליש מהחמאה במחבת גדולה, ואז מטגנים בעדינות את השאלוט ושום במשך 3-4 דקות עד l רך. תגביר את החום, תוסיף את הכבדים, ואז תטגן עד שתשחה מכל הצדדים.
מוסיפים את הברנדי והנמל, מרתיחים מהר ככל האפשר אם הרוטב תופס אור לרגע, אז כל טוב יותר.
הסר את המחבת מהחום ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
עונדים את הכבד בנדיבות, ואז להטות את התוכן של המחבת למעבד מזון עם עגבניות טהורות שנותרו חמאה, ו בליץ עד חלקה. לדחוף את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה, טעם לתיבול, ואז להטות לתוך צלחת הגשה, לדפוק את המנה על השולחן כדי להחליק את פני השטח.
לאחר התערובת יש להגדיר, להפוך את הציפוי. ממיסים בעדינות את החמאה במחבת קטנה או בקערה במיקרוגל, ואז משאירים דקות להתיישב ולהפריד.
יוצקים את החמאה הצהובה שעלתה למעלה לקערה אחרת ומשליכים את נוזל החלב. השאר את החמאה הצהובה להתקרר מעט, ולאחר מכן לערבב את הקורנית ופלפל.
יוצקים את התערובת על פרפה ולהשאיר להגדיר במקרר.
מגישים עם שפע של טוסט, פרוס gherkins ו chutney. ישמור במשך 2 ימים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פרפה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "