פרשי שור כל צ'ילי בשר
המתכון פר הרוכבים כל בשר צ'ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 8 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 234 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצילים, בשר בקר, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו שור ארור., בול פגיעה הטוב ביותר שעועית ברביקיו, ו מלחמת שוורים ארורה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן מעט.
יוצקים את שמן הזית, ולהטות את המחבת למעייל.
מוסיפים קוביות בשר; מבשלים ומערבבים לחום מכל הצדדים. כאשר הבשר הוא פחות או יותר השחמה, העונה עם אבקת צ ' ילי, אורגנו, פפריקה ופלפל. מערבבים את הבשר כדי מעיל עם כל התבלינים, ולהמשיך השחמה עד התבלינים להיות ריחני. לגרד את כל הבשר מהמחבת, ולתוך תנור איטי 3 1/2 ליטר.
יוצקים את המים למחבת, ולהיזהר! זה יהיה לרחוש. מערבבים את בוליון הבשר, לגרד את כל חתיכות הבשר ותבלינים את החלק התחתון של המחבת. כאשר בוליון הוא מומס, ואת החלק התחתון של המחבת ברור, לשפוך את הנוזל לתוך סיר איטי.
מערבבים את החציל ואת רסק עגבניות לתוך הצ ' ילי. התאם את כמות הנוזל בבישול האיטי במידת הצורך על ידי הוספת מים עד שהוא בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון.
כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות. חום נמוך עדיף אם יש לך את הזמן. עשרים דקות לפני ההגשה, לנפות את הקמח, ומערבבים יחד עם המלח. אפשר לבשל עד מעובה.
מגישים עם תוספות הצ ' ילי האהובות עליך.