פשוט לזניה מהירה
פשוט לזניה מהירה דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 853 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש בזיליקום, זיתים, מים חמים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו לזניה מהירה, לזניה מהירה ארוחת ערב, ו פשוט לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
חום בשר בקר טחון ונקניק איטלקי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מסננים שומן עודף. מערבבים במים וזיתים שחורים, ומתבלים עם בזיליקום, אבקת שום, אורגנו, מרווה, פלפל, שום טחון ופתיתי בצל. מבשלים במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוטב הפסטה, ומסירים מהחום.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים שכבת הבשר והרוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מכסים בשכבת אטריות יבשות.
מורחים שכבה דקה של גבינת ריקוטה על האטריות ומפזרים מעט גבינת מוצרלה. מכסים בשכבה נוספת של רוטב, וחוזרים על שכבות שמסתיימות עם הבשר והרוטב למעלה. שמור על 1/2 כוס גבינת מוצרלה למאוחר יותר.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, אבל לבדוק אחרי 30 דקות תלוי כמה עבה הלזניה. לזניה מבושלת כאשר אתה יכול בקלות לתקוע סכין לתוכו.
מפזרים את הגבינה השמורה מעל, וחוזרים לתנור למשך כ-10 דקות לציפוי גבינה מותכת נחמד.