פשטידות בשר ים תיכוניות (Sfeeha)
פשטידות בשר ים תיכוניות (Sfeeha) הוא חלב חינם ומספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו איך Sfeehan על פיטן בסופו של דבר עם למעוד על עז, פשטידות בשר, ו פשטידות בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בבשר טלה טחון, בצל קצוץ, צנוברים, קינמון, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מערבבים במיץ לימון; לטעום ולהתאים את התבלינים, ולתת לתערובת הבשר להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה או מקשרים אותה בנייר קלף.
מרדדים את יריעות מאפה מופשר על עובי 1/8 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ חדה, לחתוך לפחות 9 סיבובים לכל גיליון. מברשת קלה את הקצוות הפנימיים עם קצת מים, ומניחים על 2 כפיות של מילוי לאמצע כל סיבוב. מקפלים את המאפה עגול לשניים כדי לכסות את המילוי ולאטום את הקצוות היטב.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה וחוזרים עם עיגולי הבצק הנותרים.
לצחצח כל עוגה עם שטיפת ביצים קטנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.